Home » Help

FAQs

Mijn ramen open en sluiten zwaar, kan er iets aan worden gedaan?

E-mailadres Afdrukken PDF

Waarschijnlijk een noodzaak voor periodiek onderhoud heeft plaatsgevonden, en misschien wel de aanpassing van adereindhulzen in individuele stijlen van houtwerk. Let op, dat het werk adereindhulzen op basis van de wrijving van elementen zodat Volgens producent aanbevelingen moet je een keer, twee keer per jaar olie hen, dankzij die bewegende delen zal volledig functioneel blijven voor een lange tijd. Moet de genoemde problemen zich blijven voordoen je moet naar de dealer om een ​​volledige aanpassing van het systeem van de envelop kraanwerk.

Ik wil graag het houten frame van mijn raam schoon, kan ik het beschadigen? Welke schoonmaakmiddelen zijn beschikbaar?

E-mailadres Afdrukken PDF

Ja, zeker. Steekproef reiniger voor het reinigen, verzorgen en het onderhoud van de houten ramen en deuren is Spezialreinger door Sikkens. Dankzij deze set is het onderhoud van de vernislaag eenvoudig en bestaat uit:

  • het verwijderen van het stof vormen de deur en raam oppervlak
  • het nemen van een kleine hoeveelheid lotion op de spons en de toepassing ervan aan de oppervlakte, wrijven in met een vochtige doek.

Sikkens Spezialreiniger garanties optische verbetering van het oppervlak look en beschermt de lak van de nadelige gevolgen voor effecten van externe factoren. Het is voldoende om het te gebruiken een keer per jaar.

Wat beïnvloedt de kwaliteit van het houtwerk meest?

E-mailadres Afdrukken PDF

Verschillende componenten van invloed op de kwaliteit van het houtwerk:
de kwaliteit van het hout (multiplex) - de kwaliteit vormen de prijs, op de markt kunt u zeer goedkoop materiaal te vinden, maar het heeft een negatieve invloed op de stabiliteit van de hele constructie vaak in een korte tijd. Alleen de houten grondstoffen van de hoogste kwaliteit is een basis voor een goede houten raam; wijze van toetreding tot de Stiles - een andere belangrijke factor van het maken van een goede venster is een fase van het samenvoegen van houten elementen, waar nauwkeurigheid van de toetreding is bepalend voor de duurzaamheid van de bouw van het hele venster.
De verduurzaming van hout en schilderen - gebruikt impregnants en verf, evenals de technologie van de toepassing ervan is een van de belangrijkste fasen van de productie van houtwerk. Juiste aantal (3-4) en de kwaliteit van vernislagen garandeert een lange en probleemloze gebruik van de gekochte ramen de toepassing van silicium - lijkt een eenvoudige activiteit, maar de precisie (vlakheid, handgeschakeld terugvordering van het teveel van silicium, afwerking in de hoek van de ruit) heeft een enorme impact op de uiteindelijke visuele effect van het hele artikel; andere componenten - glas-pakketten, adereindhulzen, handgrepen, enz. zijn elementen die ongetwijfeld invloed op de kwaliteit succes van het houtwerk. Je moet speciale aandacht besteden aan de montage van deze elementen evenals de kwaliteit ervan, die niet is een makkelijk ding.

Wat is een cover verf of transparante verf in een houten raam?

E-mailadres Afdrukken PDF

Het verschil tussen het deksel lak (verf) en azuurblauwe (transparant) is van essentieel belang. Dekkende kleuren hebben betrekking op de houtstructuur in 100% en maak die kleur eruit kleur van de lak (ongeacht soort hout). Azure verf, aan de andere kant, tonen karakteristieke uitstraling van het hout structuur (grenen, meranti hout, eik, enz.) en geef het juiste kleur naar keuze van de klant. Azuurblauwe kleur eerlijk kan zijn (bijvoorbeeld eerlijke grenen kleur) of donkere (bv donker walnoot). Moet er echter worden opgemerkt, dat dezelfde transparante lak zullen andere laatste blik op de verschillende soorten hout. Evenzo, hetzelfde gebeurt met individuele elementen van het deurblad en de behuizing, die tinten kunnen verschillen van elkaar (wat het gevolg is van de structuur en de kleur van de houten stijl). Deze functie is een natuurlijke eigenschap van azuur lak en heeft geen invloed op de kwaliteit houtwerk.

Hoeveel is een PVC vierkante meter?

E-mailadres Afdrukken PDF

Er is geen meting, hoef je niet kopen vensters op vierkante meter, net zoals je niet kopen rokken of jassen op de vierkante meter. Moderne houtwerk is niet geprijsd op vierkante meter, de prijs afhankelijk van de gebruikte profielen, ruiten, adereindhulzen, en dat is de reden waarom elk venster afzonderlijk is geprijsd. Er zijn zo veel constitutieve elementen van het venster met inbegrip van de installatie dat het de moeite waard is de uitgaven veel tijd voor. Aankoop van de ramen lijken op de aankoop van de meubels, keukenapparatuur, en soms zelfs een auto. Uw verwachtingen voldaan moet door samenwerking is het de moeite waard om te weten wat je wilt, zelfs als het gaat om ramen.

Pagina 1 van 2

Contactgegevens

Jariplast

 

Adres:
Schubertstraat 33
5914 BL Venlo

NederlandTelefoon: (+31) 613733629
Email:


jariplast-hout

@hotmail.com

Site: http://www.jariplast-hout.nl

Twitter: @jariplast

Route

Voer onderstaand uw adresgegevens in voor de kortste route naar ons adres.

Address:
City:
State:
Zip:


Contact

Indien u wilt dat wij contact met u opnemen, vul dan onderstaand formulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.